Ohlášky z neděle 19. 3. 2023

  • Příležitost k postní zpovědi bude nabídnuta od příští neděle 26. března od 15.oo hod. až do středy 29. března. Rozpis zpovědníků a termínů na postní zpovídání je na nástěnce a za lavicemi.
  •  Milí přátelé a poutníci, srdečně Vás zveme na letošní Národní pochod pro život. Budeme se na všechny těšit v sobotu 15. dubna v Praze. Vezměte s sebou rodinu, pozvěte přátele a přijeďte. Bližší informace na nástěnce.
  •  Večer chval proběhne v sobotu 25. března po mši sv.- viz plakátek v aktualitách
  •  Chtěli bychom vás pozvat na setkání společenství CL – Comunione e Liberazion ( Společenství a Osvobození)  do farního sálu ve čtvrtek 23. března od 19.30 h. Hnutí vzniklo v Itálii v roce 1954 jako návrat ke kořenům křesťanství. Chce žít Krista přítomného v každodenní všednosti. Je to metoda správného hodnocení v životě i skrze svědectví a zkušenosti druhých a tradice křesťanství. Základem je škola komunity, což je setkání a čtení společného textu a rozjímání nad ním. Součástí společenství jsou duchovní cvičení, poutě i společná dovolená. Je to povzbuzení se sdílet s ostatními, otevírat se Kristu, odevzdávat se mu a zvát ho do všech situací všedních dní. Pokud by jste se o komunitě chtěli dozvědět více informací je možné na stránkách internetu https://cz.clonline.org nebo i při samotném setkání.